Szabóné Gulyás Anita vagyok, három kislány anyukája. Nincs sportos múltam és a mozgás sem volt az életem része. Immár három hónapja edzek Csillával nap mint nap, aminek az eredménye sok minusz centi és -6 kg.  Megszeretette velem a sportot, a mozgás örömét. Mindenben segít, támogat. A legjobb helyen jársz!

Tóth Máté vagyok, 18 éves sportoló. Tanulmányaimat a debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és AMI sport osztályában kezdtem, majd egy 6 osztályos gimnázium sporttagozatán folytattam. Tizenegy éve kézilabdázom, ám amikor 2020 tavaszán bezártak mindent, az edzések is szüneteltek. Ekkor kértem segítséget Csillától, hogy az állóképességem szinten tartsuk és fejlesszük, ahogy csak lehet. Nagyon segítőkész volt az első pillanattól kezdve. Elkezdtünk együtt futni, és edzeni. Éreztem magamon, hogy egyre erősödöm és javul az állóképességem is. Ez be is bizonyosodott, amikor télen még a csapat végén futó lassú emberekhez tartoztam, azonban amikor nyáron elkezdődött az alapozó időszak, a csapattársaim között az élmezőnyben foglaltam helyet és azóta is folyamatosan fejlődöm. Hálás vagyok, hogy együtt dolgozhatunk.

Nagyon sokat beszélgettünk az Online tesiről, edzések előtt és után is és elkezdett érdekelni a háttérmunka. Felvetődött bennem az ötlet, hogy szívesen dolgoznék ebben a kis csapatban, és 2021 január eleje óta segítem a háttérmunkát.

A fiaim amellett, hogy rengeteget segítenek egy egy edzés felvételében, sokszor állnak a kamera másik oldalára is. Szeretnek segédkezni és folyamatosan figyelemmel kísérik a követők, likolok számát. Azonban fiatal koruk ellenére, nagyon komolyan sportolnak és jeleskednek a korosztályuk labdarugói között. Rendszeresen járnak velem futni, tartunk nekik koordinációs edzéseket, úszást és alkalmanként erősítő vagy nyújtó foglalkozásokat. Nagyon fontos, hogy ezek az edzések soha ne teher legyen nekik, hanem kikapcsolódás. Szeressék a mozgást, élvezzék bármilyen játékos formában érjük el azt, hogy ezek, képesség fejlesztő hatással bírjanak.