Mielőtt belekezdenék szakmai önéletrajzomba, engedjétek meg, hogy egy pár szót mondjak magamról.

1985-ben születtem Debrecenben. Tanulmányaimat a debreceni Bocskai István Általános Iskola testnevelés tagozatán kezdtem, majd a debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium testnevelés tagozatán folytattam. Gyerekként szertornáztam, de hamar rámtalált az atlétika (Szilágyiné Skoumal Mónika és Szilágyi Tibor révén), így 10 éves versenyzői multam ehhez a sportághoz köthető. Sajnos világ életemben hiányzott belőlem az a plusz ami az élsporthoz kell, és mindig vonzott a háttérmunka, valamint az edzői pálya. 16 évesen, amikor Debrecen rendezte az első ifjúsági világbajnokságot, Nagy Tibor akkori edzőm mellett bele láttam a versenyrendezés minden fortélyába. Első osztályú versenybírói végzettséget szereztem, és kaptam lehetőséget egy egy verseny elnöki szerepét betölteni.

Középiskola után a Nyíregyházi Főiskola Testnevelés- biológia szakát végezve, ERASMUS diákként egy szemesztert töltöttem Portugáliában. Rengeteg tapasztalatot szereztem, hiszen nem csak az órákon kellett egy idegen országban helyt állnom, hanem tanári szakot végezve, tanítási gyakorlaton kellett részt vennem. Imádtam az országot, a nyelvet a népet, igazi felüdülés a portugál emberek között élni, de a honvágy egyértelmüvé tette, hogy Magyarországon kell elképzelni a jövőt.

Hazaérve, a Debreceni Sportiskola akkori igazgatója Orendi Mihály és volt edzőm Nagy Tibor révén, még főiskolásként önálló serdülő csapat edzését irányítottam, és az akkor kezdődő Kincskereső tehetségkutató és gondozó program koordinátoraként dolgoztam.

Ekkor szereztem meg az úszó oktatói és középfokú atlétika edzői végzettégemet, majd a Testnevelési Egyetemen mester testnevelő – edző diplomát.

A sportiskola több szakosztálya is felkért egy egy csapat erőnléti fejlesztésére, amit pályakezdőként óriási feladatnak és lehetőségnek éreztem.

A műkorcsolya szakosztály és a Jégkarc Egyesület legkisebbjeinek kiválasztásában és szárazföldi edzéseiben 12 évig segédkeztem Gyulai Györgyi vezető edző mellett, ami egy szintén teljesen más mozgásformával ismertetett meg.

Az elmúlt 16 év nem csak a szakmáról szólt, hiszen 2010, 2011 és 2013-ban született három csodálatos fiam, akik szerencsére édesapjuk révén is örökölték a sport szeretetét, és fiatal koruk mellett, jeleskednek saját korosztályuk labdarúgói között.

2020 februárjában azonban megváltozott az életem. Akkor már fél éve küzdöttem különböző egészségügyi problámával. Sajnos egy átfogó véreredmény után, biztossá vált, hogy teljes életmódot kell váltanom. Akkor teljesen kilátástalannak tartottam a helyzetemet. Úgy éreztem a több hónapos karantén idején, hogy teljesen elveszek. Nem volt ki irányt mutasson az ételek tekintetében. Az étrendem kimerült a sós párolt csirkemell és salátában. Egy olyan pörgős és zsúfolt napirend után amiben éltem, muszáj volt találnom valamit, ami leköti a figyelmemet. Ekkor álmodtam meg az Online tesit, ami az elejétől fogva nagy népszerüségnek örvend. Idő közben elkeztem foglalkozni azzal is, hogy hogyan lehet változatossá tenni az étrendemet és elkezdtem a „mindenmentes” étkezést. A rengeteg ételallergiám ( glutén, búza, tejfehérje, tejcukor, tojásfehérje, tojássárgája, szója, burgonya, ananász, jód, bors, marha) miatt jogosan mondhatom, hogy minden mentesen étkezem, hisz nagyjából semmi olyan ételt nem vihetek be a szervezetembe, amit a boltba beszaladva lekap az ember a polcról.

Én tényleg végig jártam ennek az útnak minden lépcsőfokát, és ekkor jött a másik elhatározás, hogy segítek másoknak, hogy ne jussanak el odáig, hogy három hónap alatt 15 kiló szaladjon le róluk.

Ma már igen kiegyensúlyozottnak érzem magam. Megtaláltam azt a hobbyt ami igazán boldoggá tesz, és szeretném ha neked is a segítségedre lehetnék!